6 motive pentru care să apelezi la un Organizator Evenimente

organizator evenimente romania

1. Vrei să fii fără stres în ziua evenimentului tău. Nunta este unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața unui om și vrei să te bucuri pe deplin de timpul prețios pe care îl vei petrece alături de jumătatea ta, de familie și prieteni. Un organizator evenimente se va ocupa de fiecare detaliu, va orchestra impecabil fluxul evenimentelor și va gestiona cu finețe problemele neprevăzute care pot apărea pe parcurs.

 

Continue reading

8 sfaturi despre bugetul pentru nuntă

 

bugetul pentru nunta

Nunta, indiferent de resursele disponibile, poate fi un eveniment foarte costisitor și fiecare cuplu ar trebui să aleagă cu atenție bugetul pe care îl alocă realizării acesteia. Spun “cu atenție” pentru că altfel acesta poate deveni un factor de stres și neînțelegeri între parteneri. Dacă nu știi de unde să începi și cum să planifici bugetul pentru nuntă, îți vin în ajutor cu câteva sfaturi care sper să îți fie utile.

 

Continue reading

Singura inspirație de care am nevoie

 

5855d42fa98f106e19d990992a951b4b

Dacă mă întrebi ce mă inspiră, răspunsul este simplu: iubirea și toate derivatele ei. E remarcabil să vezi ce poți realiza atunci când faci lucrurile cu dragoste. Totul începe acolo. Dacă oprești timpul pentru o secundă vei observa că iubirea este fundamentul a tot ceea ce este bun și frumos. Este combustibilul care ne ține în funcțiune. Ce s-ar întâmpla fără ea?

 

Continue reading

Welcome

 

10689598_145883042248982_6286163784609120325_n

Bine ai venit pe blogul Idyllic, locul unde împărtășim idei creative, gânduri frumoase, sugestii și sfaturi pentru evenimente reușite.

 

Pe curând,
Milena