CE OFERIM

Design de Evenimente

Iubim design-ul și ne place la nebunie să proiectăm decoruri pentru clienții noștri. Mai întâi stăm de vorbă, vă ascultăm, vă înțelegem, vă îndrumăm. Creionăm împreună un profil general al evenimentului și stabilim cromatica acestuia. După aceea, serviciul nostru de design acoperă toate segmentele până la cele mai mici detalii: invitații și tot ce înseamnă printuri, aranjamente florale, iluminare, decor, set-up mese. Fiecare detaliu este atent gândit și creativ ales. Fie că sunt evenimente sociale, de familie, evenimente corporate sau petreceri, ne concentrăm să creăm un mediu memorabil, pe care îl umplem cu frumusețe și rafinament.

im1

Organizare evenimente

Serviciul nostru de planificare și coordonare acoperă fiecare element ce stă la baza unui eveniment de succes. De la alegerea spațiului potrivit, meniuri, plan de cheltuieli, liste cu sarcini, contractare furnizori, termene limită, lista cu invitați, la entertainment și menținerea relației cu furnizorii și coordonarea acestora. Unul dintre cele mai importante aspect de care ținem cont în primul rând în planificarea unui eveniment este bugetarea. Dacă nu ai deja un buget bine definit, dezvoltăm împreună un plan de cheltuieli care să reflecte cel mai bine segmentele în care dorești să investești. Ne adaptăm posibilităților financiare ale fiecărui client!

Candy Bar

O latură distinctivă a evenimentelor Idyllic este realizarea produselor dulci în propriul laborator. Reușim, astfel, să oferim produse rafinate, cu un design deosebit, perfect încadrate în tema evenimentului, prezentate într-un concept creativ și decor unic. Candy Bar-ul nostru este o încântare, atât gustativă cât și vizuală, ce aduce un plus de valoare fiecărui eveniment special. Acest bufet dulce este bine primit indiferent de natura evenimentului sau de vârsta invitaților. Pentru a vizualiza Candy Bar-uri și Torturi Idyllic vizitează galeria de imagini.

im2

Cerere în căsătorie

Cererea în căsătorie este un moment special în viața fiecărui cuplu. Este acel eveniment despre care povestești cu drag familiei, prietenilor, mai târziu copiilor și nepoților. Fiecare femeie visează la acest moment ca fiind unul încărcat de emoție și frumusețe. Presiunea pe umerii bărbatului de a se ridica la înălțimea așteptărilor iubitei sale poate fi copleșitoare. Misiunea noastră este de a ne asigura că partenera ta primește cererea mult visată, fără ca tu să treci prin stresul pregătirilor ce în mod normal acompaniază acest eveniment. Hai să plănuim împreună cererea perfectă!

Închirieri Idyllic

Pentru că ne pasionează design-ul, suntem într-o continuă căutare de decorațiuni ce pot înfrumuseța evenimentele noastre. În stocul nostru se regăsesc: felinare, suporturi lumânări, suporturi flori, fețe de masă, rame, tăvi, suporturi decorative pentru candy bar, photo-corner și multe alte obiecte mai mici sau mari, perfecte pentru a crea un decor de poveste, rafinat, tematic sau elegant, simplu sau sofisticat.

Transport și cazare

Strânsa colaborare cu agenți de turism experimentați ne permite să vă găsim cele mai bune variante de transport și cazare pentru un eveniment în deplasare sau pentru oaspeții așteptați în București. Nu există nicio îndoială că mulți dintre oaspeți vor veni cu avionul, trenul sau automobilul, iar noi facem ca lucrurile să pară mai ușoare, gestionând toate aceste detalii.

Răspundem la: +4 0766 939 307